Over ons

Chocola Belga is gespecialiseerd in het maken van ambachtelijke chocoladeproducten, zoals bonbons, truffels en showstukken. Wij werken enkel met eerlijke chocolade, verse producten en gebruiken geen conserveermiddelen. In onze sfeervolle winkel op de Burchtstraat waant u zich in het chocolade paradijs.

In ons 2e filiaal op de Bisschop Hamerstraat ligt het accent vooral op de macarons en versgemaakt ijs, bereid met verse melk uit de regio. De vruchtensmaken (sorbet) worden met vers fruit bereid. Iedere dag gedurende het ijsseizoen bieden wij een breed assortiment van 30 verschillende smaken.

Kenmerkend voor Chocola Belga is dat wij door middel van passie en bijzondere aandacht voor geur, smaak en vormgeving ons onderscheiden van de rest. Door onze jarenlange ervaring en perfectionisme maken wij de allerlekkerste Belgische pralines. Wij bieden zowel traditionele als bijzondere smaken aan, als ook een ruime sortering truffels, maar ook koekjes, nougat en andere snoeperijen. Met Valentijn, Pasen, Sinterklaas en Kerst presenteert Belga steeds orginele en betaalbare creaties. 

Zaakvoerders: Henk & Mehrinke

 

Levering door Fietskoeriers

Bestellingen die op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag voor 14.00u worden geplaatst, worden de volgende dag bezorgd

Bestellingen die op maandag of zondag worden geplaatst, worden woensdags bezorgd