IJssalon Nijmegen

 

Chocola Belga staat bekend als de beste ijssalon van Nijmegen. Wij maken ons ijs dagelijks met verse melk uit de regio. Hoewel er twee filialen van Chocola Belga in Nijmegen zijn, is het filiaal aan de Bisschop Hamerstraat het adres voor het beste ijs van Nijmegen.

30 verschillende soorten ijs

In onze ijssalon in Nijmegen bieden we maar liefst 30 verschillende ijssoorten aan. Ook mensen met een gluten of lactose allergie en diabetici kunnen bij ons terecht. Naast de standaard smaken zoals chocolade, stracciatella, yoghurt, pistache en vanille hebben wij ook sorbetijs. Ons sorbetijs wordt gemaakt met vers fruit en is vrij van lactose. Ons sorbetijs is verkrijgbaar in de smaken citroen, mango, watermeloen, aardbei en bosbessen.

Bijzondere smaken

Chocola Belga staat ook bekend om zijn bijzondere smaken die dagelijks vers gemaakt worden. Wat dacht u van stroopwafel, crème caramel, abrikoos likeur of monchou met kersen en bastogne koek? Of kinder bueno, kokos of mandarino? Zoveel variatie en zoveel lekkere smaken. Kom gerust een aantal keer terug om ze allemaal te proeven.

In het ijsseizoen extra lang geopend

Tijdens het ijsseizoen zijn onze beide winkels op zondag geopend. De ijssalon aan de Bisschop Hamerstraat in Nijmegen is in het ijsseizoen van dinsdag tot en met zaterdag extra lang geopend tot 21.00 uur. Heerlijk om s avonds na het eten nog even een ijsje te halen en door de stad te slenteren. Buiten het seizoen zijn onze winkels tot 17.45 en 18.00 uur geopend. Kijk op de website voor de meest actuele openingstijden.