Gepersonaliseerde chocolade

 

Zakelijke klanten kunnen terecht bij Chocola Belga voor gepersonaliseerde chocolade. Gepersonaliseerde chocolade kan op verschillende manieren. Zo kunnen wij een boodschap op een tablet chocolade schrijven. Leuk om als bedankje cadeau te geven aan een klant of werknemer. Een andere mogelijkheid is een bonbon met logo. Een unieke en vooral ook smaakvolle manier om uw bedrijf te presenteren. Een bonbon met logo bij de koffie tijdens een vergadering of klantbezoek of bij beurzen en congressen. Een kleinigheidje dat zeker gewaardeerd zal worden.

Relatiegeschenken

Gepersonaliseerde chocolade of logobonbons doen het ook erg goed als relatiegeschenk. Leuk om te krijgen en leuk om te geven. Uniek, origineel en verrassend betaalbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en prijzen te bespreken. Onze geschenkdozen zijn ook erg geschikt als relatiecadeau. Deze zijn ook via de webshop te bestellen. De boxen zijn verkrijgbaar in verschillende variaties, groottes en prijzen. U kunt de dozen voor een kleine meerprijs personaliseren met een handgeschreven kaartje.

Chocolade op maat gemaakt

Voor gepersonaliseerde chocolade op maat kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen vrijwel alles maken van chocolade en denken graag met u mee om tot een unieke creatie te komen. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw budget. Uw complete logo van chocolade? Het is allemaal mogelijk.

 

Chocola Belga wordt gerund door patissiers Henk en Mehrinke. Met veel liefde en passie voor het vak zorgen zij voor de mooiste en meer bijzondere chocolade creaties. Klanten kunnen terecht in een van onze twee winkels in Nijmegen of in de webshop.