Chocolaterie Nijmegen

 

Chocola Belga is een chocolaterie in Nijmegen. U kunt bij ons terecht voor allerlei ambachtelijke chocolade producten, macarons en ijs. Zo verkopen wij showstukken, truffels, bonbons en tabletten. Met speciale dagen zoals Pasen, Kerst, Moederdag en Valentijnsdag kunt u terecht voor speciale originele creaties die ook nog eens betaalbaar zijn.

Eerlijke chocolade zonder conserveermiddelen

In onze chocolaterie in Nijmegen werken we alleen met eerlijke chocolade en verse producten. Zo kunt u niet alleen genieten van heerlijke chocolade maar meteen ook arme cacaoboeren ondersteunen. Zo slaat u twee vliegen in één klap. Voor eerlijke handgemaakte chocolade, gaat u naar Chocola Belga. We maken ook geen gebruik van conserveermiddelen.

Twee filialen in Nijmegen

Chocola Belga heeft twee filialen in Nijmegen. In onze chocolaterie in Nijmegen aan de Burchtstraat vindt u allerlei chocolade creaties. Van bonbons tot tabletten en van truffels tot seizoenschocolade. In ons filiaal aan de Bisschop Hamerstraat ligt de nadruk op ambachtelijk ijs en macarons. Beide filialen vindt u in het gezellige centrum van Nijmegen.

Zakelijke klanten

Bent u niet in de gelegenheid om onze winkels te bezoeken? Via de webshop kunt u bonbons, tabletten, macarons en luxe geschenkboxen bestellen. Ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. De geschenkboxen zijn ook geschikt als relatiegeschenk. Ze kunnen ook goed gebruikt worden als vergaderbox. U kunt ze zo op tafel zetten. In de webshop vindt u verschillende soorten boxen met verschillende inhoud. Heeft u interesse in bonbons met uw eigen logo? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.