Chocolade Nijmegen

 

Voor chocolade in Nijmegen kunt u terecht bij Chocola Belga. De chocolaterie van Nijmegen. U vindt onze winkels aan de Burchtstraat en aan de Bisschop Hamerstraat in het gezellige centrum.

Chocolade in de Burchtstraat

In onze winkel aan de Burchtstraat vindt u de lekkerste chocolade van Nijmegen. Onze ambachtelijke chocolade wordt gemaakt met eerlijke en verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen. Zo houden we onze chocolade zo puur mogelijk, zelfs de melkchocolade en dat proeft u. U vindt in onze winkel een groot assortiment bonbons maar ook flikken, amandelrotsjes, koffieboontjes, roomchocolade en met chocolade omhulde amandelen. Ook vindt u hier truffels, koekjes, fudge en nougat. We houden ook rekening met de seizoenen en de verschillende feestdagen. We maken elk jaar weer originele en betaalbare seizoensproducten.

IJs en macarons aan de Bisschop Hamerstraat

In de Bisschop Hamerstraat vindt u het tweede filiaal van Chocola Belga. In deze winkel staat ons ambachtelijke ijs centraal. We bereiden ons ijs met verse melk en verse producten. Onze soberts worden gemaakt met vers fruit en zijn lactose vrij. Naast ons standaard assortiment hebben wij ook een aantal bijzondere smaken. Deze smaken wisselen dus wees er snel bij om ze allemaal te proeven. In dit filiaal vindt u ook onze eigen gemaakte macarons. Het hun verschillende smaken en vrolijke kleurtjes zijn deze koekjes niet alleen erg lekker maar ook een lust voor het oog.

 

Komt u onze chocolade in Nijmegen proeven? Of liever ons ijs of macarons? U bent van harte welkom in een van onze filialen in de Nijmeegse binnenstad.