Bonbons bestellen

 

De lekkerste bonbons van Nijmegen vindt u bij Chocola Belga, waar u onder andere bonbons kunt bestellen. In onze chocolaterie vindt u de heerlijkste chocolade producten. Alles wordt ambachtelijk gemaakt met verse producten en eerlijke chocolade. We maken geen gebruik van conserveringsmiddelen. Daardoor blijft uw chocolade puur, zelfs de melkchocolade.

Verschillende chocoladeproducten

In onze chocolaterie vindt u allerlei soorten handgemaakte bonbons uit Nijmegen. Originele smaken die je zintuigen prikkelen of juist de klassiekers die altijd lekker blijven. U vindt bij ons ook andere chocoladeproducten zoals gecoate amandelen, amandelrotsjes, koffieboontjes, flikken met studentenhaver, roomchocolade en amandelflikken. Ook vindt u in ons assortiment koekjes, Engelse fudge, nougat, macarons en andere zoetigheden. Met speciale dagen zoals Pasen, Kerst en Valentijnsdag zorgen wij voor originele creaties die ook nog eens heel betaalbaar zijn.

Om cadeau te geven

Bonbons zijn altijd goed bij de koffie. Gewoon overdag voor uw visite of om een heerlijk eigengemaakt diner mee af te sluiten. Het is ook een leuk cadeautje. Ideaal om mee te nemen als u ergens op visite gaat of om iemand te bedanken. Niet alleen voor particulieren maar ook voor zakelijke gelegenheden komt u met een luxe doos bonbons van Chocola Belga uit Nijmegen prima voor de dag.

Ook voor ijs en macarons

Laat u verrassen en breng een bezoek van Chocola Belga. U vindt onze twee filialen in het centrum van Nijmegen. In de Burchtstraat kunt u terecht voor de lekkerste bonbons van Nijmegen en andere chocoladeproducten. In ons filiaal aan de Bisschop Hamerstraat ligt de nadruk meer op ijs en macarons. U kunt de bonbons ook online bestellen!