Belgische bonbons

 

Chocola Belga is gespecialiseerd in Belgische bonbons. De eigenaren, de van oorsprong Belgische Henk en Mehrinke, volgden hun patisserie opleiding in Antwerpen. Zij weten als geen ander aan welke eisen een Belgische bonbon moet voldoen. Met hun jarenlange ervaring en perfectionistische inslag zorgen zij voor de lekkerste pralines, zoals de Belgische bonbons bij onze Zuiderburen heten.

Origineel en uniek

Kwaliteit staat bij Chocola Belga voorop. We maken alleen gebruik van eerlijke chocolade, verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen. Hierdoor houden we onze producten eerlijk en puur. We onderscheiden ons door onze bijzondere aandacht voor geur, smaak en vormgeving. Hierdoor vindt u producten die net even anders zijn. Origineel en uniek. Dit uit zich in visueel aantrekkelijke Belgische bonbons in verrassende smaakcombinaties. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de klassieke smaken. Naast onze chocoladeproducten en Belgische bonbons zijn wij bekend om ons dagelijks ver bereide ijs en eigen gemaakte macarons.

Met liefde en zorg gemaakt

U kunt onze Belgische bonbons in onze winkels kopen maar ook via de website bestellen. Onze luxe geschenkdozen zijn ideaal als verjaardagscadeau of om iemand te bedanken. Ze zijn ook voor zakelijke klanten erg geschikt als relatiegeschenk. Origineel en uniek en het is duidelijk dat ze met veel liefde en zorg zijn gemaakt en verpakt. Er zijn geschenkdozen in verschillende variaties en groottes. Voor elk budget is er wel een geschikt cadeau te vinden. Vindt u op de website niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.