Chocola Belga

 

Chocola Belga is de chocolaterie van Nijmegen. Met maar liefst twee filialen in de gezellige Nijmeegse binnenstad kunt u altijd bij ons terecht voor chocolade en bonbons.

Chocolaterie

De winkel aan de Burchtstraat is de chocolaterie. Hier vindt u alles wat met chocolade te maken heeft. Bonbons, taarten, desserts en tabletten. Maar ook amandelrotsjes, studentenhaver flikken, koffieboontjes, nougat en fudge. Voor de feestdagen kunt u ook terecht bij Chocola Belga. De lekkerste paaseitjes met verschillende vullingen of een creatief paasstukje voor Pasen, mooie bonbons in de vorm van een hart voor Valentijnsdag of Moederdag en natuurlijk heel veel verschillende chocolade voor Kerst, Sinterklaas of in herfstthema.

IJssalon

Chocola Belga staat ook bekend om de heerlijke eigen gemaakte macarons en het dagelijks vers bereide ijs in verschillende smaken. In het filiaal aan de Bisschop Hamerstraat kunt u terecht voor maar liefst 30 verschillende soorten ijs. Van de standaard smaken zoals vanille, chocolade en banaan tot lactosevrije en met vers fruit bereide sorbetijs in frisse fruitsmaken als citroen, watermeloen en aardbei. Naast deze smaken worden er dagelijkse bijzondere smaken aan het standaard assortiment toegevoegd zoals stroopwafel, kokos of snicker. Al het ijs wordt dagelijks gemaakt van verse producten en melk uit de regio.

 

Breng een bezoekje Chocola Belga en laat u verrassen door alle prachtige creaties en bijzondere smaken. Leuk om cadeau te geven of uw visite te serveren of gewoon om uzelf even lekker te verwennen. Bent u niet in de gelegenheid om onze filialen te bezoeken? Bekijk dan de website en bestel online uw chocolade, bonbons of macarons.